Home Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan utazol ennyit? Mivel foglalkozol? Honnan van pénzed (eddigi kedvencem: “MIÉRT VAGY GAZDAG??”), honnan van időd, satöbbisatöbbi… 

Erről írtam egy hosszabb cikket amit IDE KATTINTVA elolvashatsz. Nem vagyok lottó nyertes vagy gazdag szülők elkényeztetett kislánya, minden utamra magam teremtettem elő a pénzt és az időt is az évek során, a hozzáállásom és az életem egzisztenciális oldalának menedzselése mondjuk sokat változott és alakult, de erről is olvashatsz részletesebben a linkelt cikkben.

Mit jelent a honlap neve? 

Arra az útra, melynek apropóján ezt a honlapot indítottam, 15 repjeggyel indultam el:)

Melyik országokban jártál eddig?

A két otthonomon, Magyarországon és az Egyesült Királyságon kívül eddig az alábbi országokba jutottam el: Görögország, Írország, Dánia, Franciaország, Portugália, Spanyolország, Hollandia, Belgium, Svájc, Olaszország és Vatikán, Norvégia, Románia, Lettország, Monaco, Oroszország, Svédország, Németország, Ausztria, Szlovákia, Finnország, Észtország, Szlovénia, Horvátország, Albánia, Szerbia, Montenegró, Macedónia, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Csehország, Törökország, Lengyelország, Málta, Ukrajna, Azerbajdzsán, Tunézia, Marokkó, Dél-Afrika, Seychelles-szigetek, Egyiptom, Egyesült Államok, Sri Lanka, Thaiföld, Malajzia, Szingapúr, Dél-Korea, Hong Kong, Kína, Japán, Kambodzsa, Vietnam, Indonézia, Ausztrália, Egyesült Arab Emírségek, Omán, India, Kuvait, Katar, Jordánia, Izrael és Palesztina.

Melyik a kedvenc helyed a világon? 

Ez mindig változik és lehetetlen megválaszolni, de óriási kedvenc városaim Koppenhága és Amszterdam, imádom Olaszországot és Franciaországot is, különös helye van a szívemben Balinak és Sri Lankának, Budapest és London pedig a két város, amit otthonomnak nevezek és ezért a legelfogultabb talán velük vagyok.

Ennyi utazás után hova vágysz leginkább?

Európán belül Izlandra szeretnék a legjobban elutazni, tengerentúli helyek közül Kanadába, Mexikóba, Új-Zélandra, Peruba és Brazíliába. Azon helyek közül, ahol már jártam, leginkább Ausztráliába, Norvégiába és Indonéziába vágyom vissza.

Hogyan készíted a fotóidat, ha egyedül utazol? 

Az erről írt posztomat ITT OLVASHATOD.

Milyen kamerát használsz?

Az összes fotót, amiket a honlapra, fészbukra, instagramra, bárhova feltöltök, a telefonommal készítettem, egy iPhone kamerájával. 2016 júliusa előtt egy iPhone5-ös készüléket használtam, utána 2018 elejéig az iPhone SE modellt, azóta pedig az iPhone 7S-t. Utómunkához a VSCO és Snapseed applikációkat használom.

Leave a Comment